Sale!

Viinilehti 3 / 2023 näytenumero

Tilaa Viinilehden näytenumero huippuedulliseen kahden euron tutustumishintaan (norm. 19,90 €). Saat muhkean, satasivuisen kesänumeromme kotiin postitettuna.

 

Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta eikä sen tilaamisen jälkeen astu automaattisesti voimaan jatkuva tai muu lehtitilaus. Tarjous on voimassa 31.5.2023 asti.

2,00 

Varasto loppu

Viinilehti on Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti, joka on täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.

 

Kesänumerossa vetäydymme nauttimaan mökkielämästä ja kesäkeittiön suloisimmista mauista. Kokkaamme järvikalaa Linnea Vihosen luottoresepteillä, vierailemme perunatilalla, pyöräytämme kesävieraille provencelaisen panzanellan ja rullaamme salaattia piknikille.

 

Valitsemme Vuoden hanaviinit, kurkistamme Loiren vähemmän tunnettujen viinialueiden tarjontaan, syynäämme kesän olutuutuudet, tutustumme viinintekijöihin ja pruuvaamme Portugalin valkoisia.

 

Kesän makumatkoilla etsimme Etelä-Norjan kauneimmat maisemat ja rennot ruokakohteet, tutustumme lambruscon juuriin Emilia-Romagnassa ja poimimme Barcelonasta parhaat tärpit viininystävälle.

 

Lisätiedot asiakaspalvelustamme (03) 4246 5394 (ma-pe 8-16).

Laskutustiedot

Yhteenveto

Tuote
Määrä
Yhteensä
Välisumma 0,00 
Yhteensä 0,00 
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, NordeaBusiness, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, OP, Danske Bank, Handelsbanken
  Mobiilimaksutavat
  Siirto, MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express
  Lasku- ja osamaksutavat
  OP Lasku, OP Tililuotto, Collector, Alisa Yrityslasku